Dnes je nedeľa 28. apríl 2024, meniny má Jarmila

Detail pracovnej ponuky č.295

Stav pracovnej ponuky: Aktívna
Pridaná: 5.3.2024 o 10:43 Skončí: 24.5.2024 o 10:43 (o 26 dní)

Hlavný zmenový kuchár, Kuchár
14 € / hodinu

Vytlačiť
Pridať k obľúbeným
Pridať pracovnú ponuku k obľúbeným
je možné iba po prihlásení
Kategória
Cestovný ruch, gastro, hotelierstvo Kuchár
Miesto práce
Slovenská republika Slovenská republika Banskobystrický kraj Banská Bystrica
Základná zložka hrubej mzdy 14 € / hodinu
Typ pracovnej ponuky plný úväzok
Potrebné dosiahnuté vzdelanie stredoškolské bez maturity
Popis pracovnej ponuky Miesto práce
Selce

Druh pracovného pomeru
plný úväzok

Termín nástupu
Ihneď, podľa dohody

Mzdové podmienky (brutto)
Hlavný zmenový kuchár – 11 – 14 EUR/hod.
Kuchár – -9 EUR/hod.

Informácie o pracovnom mieste

Hlavný zmenový kuchár
Príprava jedál a la carte, raňajkové menu, kongresové menu, dezertov
Kontrola vizuálnej stránky jedál studenej a teplej kuchyne
Zabezpečenie určeného servisu a štandardu pri príprave jedál
Dodržiavanie prísnych hygienických štandardov a čistoty na pracovisku.. HACCP
Kontrola skladových zásob, inventár, inventarizácia tovaru a materiálu
Zodpovednosť za hospodárne využitie potravín
Návrhy na doplnenie jedálneho lístka – kreatívna stránka (bez kalkulácie)
Zastupovanie Šéfkuchára v čase neprítomnosti
Sledovanie nových trendov v gastronómii a ich aplikácia

Kuchár:
Príprava raňajkových bufetov
Samostatná príprava jedál podľa ponuky: À la carte, hotelové akcie, večere
Súčinnosť pri príprave jedálneho lístka

Zamestnanecké výhody, benefity
Priestor na sebarealizáciu, osobný a odborný rast
Dlhodobé a perspektívne zamestnanie v hotelovom biznise -Možnosť ubytovania
Bazén, fitnes, zamestnanecká strava, športový areál
Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie

Vzdelanie v odbore
Kuchár

Osobnostné predpoklady a zručnosti
Zodpovednosť voči práci
Nutné vyučenie a prax v odbore
Znalosti z oblasti gastronómie
Ochota a chuť pracovať
Spoľahlivosť
Kolektívnosť